Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
QUATTRO - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΥΚΟΝΟΣ
Next Previous

Καλωσήρθατε στην σελίδα μας!

Η εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων και μηχανών MYKONOS RENT A CAR QUATTRO δραστηριοποιείται στη Μύκονο, το διασημότερο νησί των Κυκλάδων, για περισσότερα από 35 χρόνια, αποτελώντας συνώνυμο της αναζήτησης για “MYKONOS RENT A CAR”. Ως μια από τις πρώτες τουριστικές επιχειρήσεις στη Μύκονο, μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για την πολυετή πείρα μας, καθώς και την αναγνώριση των υπηρεσιών μας από το τουριστικό κοινό.

Η εταιρεία MYKONOS RENT A CAR QUATTRO είναι οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς, που δίνει έμφαση στην άψογη συμπεριφορά και την καλύτερη δυνατή φιλοξενία του επισκέπτη. Επειδή κάθε πελάτης για εμάς είναι ξεχωριστός, φροντίζουμε να μένει ικανοποιημένος κάθε στιγμή, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την επιλογή του στο πρόσωπό μας.Ο στόλος μας αποτελείται από μεγάλη ποικιλία σε αυτοκίνητα και μηχανές, που ανταποκρίνονται στις εκάστοτε επιθυμίες σας. Μικρά αυτόματα ή χειροκίνητα αυτοκίνητα, JEEP / SUV, Cabrio, Limo και Mini Van είναι ορισμένες επιλογές, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας. Για τους λάτρεις των δύο τροχών που θέλουν να απολαμβάνουν διαρκώς την καλοκαιρινή αύρα σε όλες τις μετακινήσεις τους, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από Scooters και ATVS νέας παραλαβής ή ελαχίστως χρησιμοποιημένα.

Προτεραιότητα της οικογενειακής επιχείρησής μας όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν η απόλυτη ασφάλεια και η εξυπηρέτηση των πελατών μας, γι’ αυτόν το λόγο η τακτική συντήρηση και οι συχνοί έλεγχοι παραμένουν σε αυστηρά επίπεδα υψηλών προδιαγραφών, σύμφωνα πάντα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Αν ο σκοπός του ταξιδιού σας είναι πολυήμερες διακοπές ή ολιγόωρη παραμονή είμαστε εδώ, για να γνωριστούμε και να σας εξυπηρετήσουμε!

 

 

162 34 94.563
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΟΛΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ & ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ